Barnehager

Vi har dessverre ikke mulighet til å motta besøk av barnehager til våre brannstasjoner. Men barna har likevel mulighet til å oppleve brannvesenet på nært hold.

Åpen dag

Hver september arrangerer vi åpen dag på flere av våre brannstasjoner. Da er det aktiviteter og action for store og små. Følg med på våre nettsider og facebookside for dato, klokkeslett og sted.

 

Brannforebyggende kampanje for 5-åringene

Skoleåret 2016/2017 er andre året NRBR har en brannforebyggende kampanje («Femåringskampanjen») for de eldste barna i barnehagene og de ansatte som har denne aldersgruppen. Kommunene Nittedal, Sørum og Aurskog-Høland ble første året valgt ut som «pilotkommuner». I 2016/17 er også Fet invitert til å være med.

De barnehagene som melder seg på kampanjen forplikter seg til å følge undervisningsopplegget om brannvett “Eldar og Vanja” som man finner Brannvettskolen.no for 5-åringene i løpet av barnehageåret. Som premie får 5-åringene besøke brannstasjonen i sin kommune på en avtalt tid i rett før sommerferien. Da blir det eget opplegg med oppgaver og aktiviteter for dem der. Denne datoen blir avtalt med barnehagen tidlig på året.

Lurer du på noe rundt kampanjen: ta kontakt med informasjonsrådgiver Linda Stuvland på linda.Stuvland@nrbr.no

 

Branntilsyn i barnehager

De barnehagene som ikke tidligere har hatt avvik ved tilsyn og som ligger i kommunene Skedsmo, Lørenskog, Rælingen eller Nittedal, får tilsyn utført av operativ avdeling i første halvdel av 2017. Da har de med seg brannbil, som ungene får se på.