Alle femåringene i barnehager i Nittedal kommune inviteres til en dag på brannstasjonen!

Femåringskampanje - 2018 - Nittedal kommune

  • Brannforebyggende kampanje for 5-åringene i Nittedal kommune

    NRBR har forsommeren 2018 en brannforebyggende kampanje ("5-åringene") overfor de eldste barna i barnehagene og de ansatte som har denne aldersgruppen. Kampanjen gjelder for kommunene Nittedal, Rælingen, Sørum, Fet og Aurskog-Høland. De barnehagene som melder seg på og som følger forpliktelsene, vil få invitasjon til å besøke brannstasjonen i sin kommune på en avtalt tid sent i mai eller i begynnelsen av juni 2018. Da blir det eget opplegg med oppgaver og aktiviteter for femåringene der. Nøyaktig dato og klokkeslett vil bli sendt i invitasjon i april. FRIST FOR Å MELDE SEG PÅ KAMPANJEN: 9. MARS. De barnehagene som melder seg på kampanjen MÅ forplikte seg til å følge undervisningsopplegget om brannvett “Eldar og Vanja” eller annet pedagogisk opplegg tilpasset aldersgruppen for 5-åringene i løpet av våren.
  • NB Dere vil få beskjed om endelig dato og klokkeslett etter påmeldingsfristen. Det er avhengig av hvor mange barnehager som melder seg på samme dato.
    Jeg er inneforstått med at jeg ved å sende inn dette skjemaet, er ansvarlig for at barnehagen følger undervisningsopplegget om brannvett “Eldar og Vanja” eller annet pedagogisk alderstilpasset opplegg for 5-åringene i løpet av våren 2018.
  • NRBR deler uansett ikke epostadressen din eller andre personlige opplysninger med andre aktører.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.