Alle femåringene i barnehager i Rælingen kommune inviteres til en dag på brannstasjonen!

Femåringskampanje - 2018 - Rælingen kommune

  • Brannforebyggende kampanje for 5-åringene i Rælingen kommune

    NRBR har forsommeren 2018 en brannforebyggende kampanje ("5-åringene") overfor de eldste barna i barnehagene og de ansatte som har denne aldersgruppen. Kampanjen gjelder for kommunene Nittedal, Rælingen, Sørum, Fet og Aurskog-Høland. De barnehagene som melder seg på og som følger forpliktelsene, vil få invitasjon til å besøke brannstasjonen i sin kommune på en avtalt tid sent i mai eller i begynnelsen av juni 2018. Da blir det eget opplegg med oppgaver og aktiviteter for femåringene der. Nøyaktig dato og klokkeslett vil bli sendt i invitasjon i april. FRIST FOR Å MELDE SEG PÅ KAMPANJEN: 9. MARS. De barnehagene som melder seg på kampanjen MÅ forplikte seg til å følge undervisningsopplegget om brannvett “Eldar og Vanja” eller annet pedagogisk opplegg tilpasset aldersgruppen for 5-åringene i løpet av våren.
  • NB Dere vil få beskjed om klokkeslettet etter påmeldingsfristen. Det er avhengig av hvor mange barnehager som melder seg på og størrelsen på disse.
    Jeg er inneforstått med at jeg ved å sende inn dette skjemaet, er ansvarlig for at barnehagen følger undervisningsopplegget om brannvett “Eldar og Vanja” eller annet pedagogisk alderstilpasset opplegg for 5-åringene i løpet av våren 2018.
  • NRBR deler uansett ikke epostadressen din eller andre personlige opplysninger med andre aktører.