Åpen dag for kvinner på Lørenskog brannstasjon!

Er du kvinne og nysgjerrig på hva det innebærer å være brannkonstabel? Møt opp på Nedre Romerike brann og redningsvesen IKS, hovedbrannstasjon Lørenskog, Lørdag 11. januar 2020 fra 10.00-17.30

Det vil bli mulig å prøve både stigeklatring og røykdykkertest for de som har lyst. Så ta med joggesko og treningstøy! Du får også snakke med våre kvinnelige kolleger og få et inntrykk av hvordan det er å jobbe i brannvesenet. Lurer du på noe er det bare å spørre!

Målet vårt for dagen er å gi deg et inntrykk av hva som kreves for å jobbe i brannvesenet og ikke minst vise at vi er en god arbeidsplass for begge kjønn.

Vi har nå flere ledige stillinger på operativ – alle med søknadsfrist 1. januar 2020. Les og søk her!

Når vi lyser ut brannkonstabelstillinger er menn sterkt overrepresentert. Kanskje tenker kvinner at de fysiske opptakskravene er uoverkommelige, men vi mener at kvinner absolutt kan klare dem! For oss er det viktig å gjenspeile mangfoldet i samfunnet, både for å ha tillit, men også for å være best mulig rustet for å løse de ulike oppgavene vi møter i vår hverdag.

Påmelding til: post@nrbr.no
Emne: Åpen dag for kvinner
Vi trenger kontaktinfo og fødselsdato.

Har du spørsmål til arrangementet kan du kontakte Ida Johansen på tlf. 95 82 05 16 eller Line Holtberget på tlf. 92 83 73 96