Boligalarm

Åtte av ti som omkommer i brann, gjør det i egen bolig. Brannalarm direkte tilknyttet brannvesenet kan bidra til spare liv og verdier hvis ulykken er ute

 Dette er grunnen til at Nedre Romerike brann- og redningsvesen IKS (NRBR) og Vectrocon AS har inngått et samarbeid om boligalarm i våre kommuner.

Utrykning direkte fra brannvesenet

Vectrocon AS er det eneste firma som kan tilby en løsning hvor brannalarmene går direkte inn på Romerike 110-sentral med utrykning fra brannvesenet, mens innbruddsalarmene går til deres vaktsentral. Ingen andre vaktselskaper har denne tjenesten.

Det brannvesenet gjør best

NRBR har i mange år kunnet tilby privatpersoner boligalarm. Avtalen med Vectrocon AS innebærer at vi nå skal rendyrke det vi kan aller best: Alarmmottak, utalarmering, rask utrykning og livreddende innsats ved boligbrann.

Avansert teknisk løsning

Vectrocon er et lokalforankret firma med base i Nittedal som leverer en avansert teknisk løsning med mange fordeler for kunden. NRBR er svært fornøyd ved å kunne tilby eksisterende og nye kunder denne muligheten.

Vectrocon kan kontaktes på: www.vectrocon.no eller alarm@vectrocon.no eller i tiden kl 09:00-15:00 på telefon: 67 05 13 98