Femåringskampanje

Vi er nettopp ferdige med vår brannforebyggende kampanje rettet mot de eldste barna i barnehagene i kommunene Fet, Nittedal, Sørum og Aurskog Høland.

Til sammen hadde vi over 400 barn på besøk fra 33 barnehager i juni.

Viktig å lære barna om brann

Det er andre året at vi har denne kampanjen for de eldste barna i barnehagen. Tilbakemeldingene fra de ansatte er svært positiv og vi i brannvesenet er imponert over kunnskapsnivået til barna. Dette er helt tydelig en veldig nyttig og viktig kampanje for oss – i tillegg til at det er storveis å se hvordan barna koser seg når de kommer på besøk til oss. Vi liker jo å vise frem stasjonene våre og utstyret vi har!

Ny femåringskampanje neste år

Det er bestemt at vi fortsetter og utvider femåringskampanjen vår til neste år. Da vil også barnehager i Rælingen få tilbud om å melde seg på. Det vil bli en liten endring fra de foregående år: påmeldingen kommer først etter jul.

Påmeldingen kommer per e-post fra kommunene – så det er bare å sjekke innboksen når det nærmer seg! Lurer du på noe før den tid, kan du kontakte informasjonsrådgiver Linda Stuvland på linda.stuvland@nrbr.no.

Dette er kampanjen 2018

NRBRs femåringskampanje består av:

  • De ansatte forplikter seg til å følge brannvernundervisning med opplegget med Eldar og Vanja i barnehagene
  • De eldste barna får besøke sin nærmeste brannstasjon hvor vi har et opplegg med spyling med slange, “eksamen” i brannvern, se brannbil og sitte inni, påkledning av konstabel og omvisning