IKKE tenn bål eller brenn bråte nå!

Det er unormale tider på mange måter! Den snøfattige vinteren har ført til at gress- og skogbrannfaren har kommet tidligere enn det pleier på våre kanter av landet. DERFOR MÅ DU IKKE TENNE BÅL ELLER BRENNE BRÅTE NÅ! Selv om det ordinære bålforbudet først trer i kraft 15. april, må du NÅ la være å tenne bål eller brenne bråte. Dette skal du SPESIELT gjøre fordi ALLE nå må hjelpe brannvesenet med å unngå unødvendige utrykninger! I likhet med andre bedrifter og organisasjoner, er vi noen færre på vakt i disse tider. I tillegg må vi gjøre alt for å unngå nettopp DEN utrykningen som smitter vaktlaget vårt. Hvis vår operativ avdeling skulle få mange sykdomstilfeller slik at vi blir få på vakt, blir beredskapen i området vårt svært svekket, og dette må vi gjøre alt for å unngå. Branner som nå oppstår vil bli vurdert opp mot forebyggende forskriftens §3 Generelle krav til aktsomhet og vil eventuelt bli politianmeldt.

Selv om det ordinære bålforbudet først trer i kraft 15. april, må du NÅ la være å tenne bål eller brenne bråte. Dette skal du SPESIELT gjøre fordi ALLE nå må hjelpe brannvesenet med å unngå unødvendige utrykninger!

I likhet med andre bedrifter og organisasjoner, er vi noen færre på vakt i disse tider. I tillegg må vi gjøre alt for å unngå nettopp DEN utrykningen som smitter vaktlaget vårt. Hvis vår operativ avdeling skulle få mange sykdomstilfeller slik at vi blir få på vakt, blir beredskapen i området vårt svært svekket, og dette må vi gjøre alt for å unngå.

Branner som nå oppstår vil bli vurdert opp mot forebyggende forskriftens §3 Generelle krav til aktsomhet og vil eventuelt bli politianmeldt.