Alle femåringer i barnehagene i Aurskog-Høland inviteres til en dag på brannstasjonen 2020

Påmeldingsfristen er 4. mars. Vi har begrenset med plass, så det er først til mølla som gjelder.

Femåringskampanje - 2020 - Aurskog-Høland kommune

  • NRBR har forsommeren 2020 en brannforebyggende kampanje ("Femåringskampanjen") overfor de eldste barna i barnehagene. Kampanjen gjelder i 2020 for kommunene Aurskog-Høland - og med eget skjema: Rælingen, Lillestrøm og Lørenskog. De barnehagene som melder seg på og som følger forpliktelsene, vil få invitasjon til å besøke brannstasjonen i sin kommune på en avtalt tid sent i mai eller i begynnelsen av juni. Da blir det eget opplegg med oppgaver og aktiviteter for femåringene der. Nøyaktig dato og klokkeslett vil bli sendt i invitasjon tidlig i april. FRIST FOR Å MELDE SEG PÅ KAMPANJEN: 4. MARS. Det er begrenset med plasser, så det er FØRSTEMANN TIL MØLLA. De barnehagene som melder seg på kampanjen MÅ forplikte seg til å følge undervisningsopplegget om brannvern fra Bjørnis eller annet pedagogisk opplegg tilpasset aldersgruppen for 5-åringene i løpet av våren. Spørsmål om kampanjen kan rettes til informasjonsrådgiver Linda Stuvland på linda.stuvland@nrbr.no
    NB Det er begrensede plasser og førstemann til mølla-prinsippet gjelder. De som får plass, vil få beskjed om klokkeslett etter påmeldingsfristen.
    Jeg er inneforstått med at jeg ved å sende inn dette skjemaet, er ansvarlig for at barnehagen følger undervisningsopplegget om brannvern fra Bjørnis eller annet pedagogisk alderstilpasset opplegg for 5-åringene i løpet av våren 2020.
  • NRBR deler uansett ikke epostadressen din eller andre personlige opplysninger med andre aktører.
  • For å kunne sende inn skjemaet må du krysse av for at du er kjent med vår personvernerklæring og godtar denne. Du finner vår personvernerklæring ved å klikke her: NRBRs personvernerklaering.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.