Alle femåringer i barnehagene i Lørenskog, Rælingen og Lillestrøm inviteres til en dag på brannstasjonen våren 2020

Påmeldingsfristen er 4. mars. Vi har begrenset med plass, så det er først til mølla som gjelder.

Femåringskampanje - 2020 - kommunene Rælingen, Lillestrøm og Lørenskog kommune

  • NRBR har forsommeren 2020 en brannforebyggende kampanje ("Femåringskampanjen") overfor de eldste barna i barnehagene. Kampanjen gjelder i 2020 for kommunene Rælingen, Lillestrøm, Lørenskog og Aurskog-Høland (eget skjema for påmeldinger til Bjørkelangen brannstasjon). De barnehagene som melder seg på og som følger forpliktelsene, vil få invitasjon til å besøke brannstasjonen i sin kommune på en avtalt tid sent i mai eller i begynnelsen av juni. Da blir det eget opplegg med oppgaver og aktiviteter for femåringene der. Nøyaktig dato og klokkeslett vil bli sendt i invitasjon tidlig i april. FRIST FOR Å MELDE SEG PÅ KAMPANJEN: 4. MARS. Det er begrenset med plasser, så det er FØRSTEMANN TIL MØLLA. De barnehagene som melder seg på kampanjen MÅ forplikte seg til å følge undervisningsopplegget om brannvern fra Bjørnis eller annet pedagogisk opplegg tilpasset aldersgruppen for 5-åringene i løpet av våren. Spørsmål om kampanjen kan rettes til informasjonsrådgiver Linda Stuvland på linda.stuvland@nrbr.no
    NB Det er begrensede plasser og førstemann til mølla-prinsippet gjelder. De som får plass, vil få beskjed om endelig dato og klokkeslett etter påmeldingsfristen. Det er avhengig av hvor mange barnehager som melder seg på samme dato.
    Jeg er inneforstått med at jeg ved å sende inn dette skjemaet, er ansvarlig for at barnehagen følger undervisningsopplegget om brannvern fra Bjørnis eller annet pedagogisk alderstilpasset opplegg for 5-åringene i løpet av våren 2020.
  • NRBR deler uansett ikke epostadressen din eller andre personlige opplysninger med andre aktører.
  • For å kunne sende inn skjemaet må du krysse av for at du er kjent med vår personvernerklæring og godtar denne. Du finner vår personvernerklæring ved å klikke her: NRBRs personvernerklaering.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.