Komfyrvaktkampanjen 2021

Vi i NRBR har to komfyrvakter å dele ut til personer i vårt område som trenger komfyrvakt. Du kan her fortelle oss om en slik person og vi velger ut blant alle påmeldte en eller flere personer som vil få en slik utdelt.

Komfyren er hjemmets desidert største brannkilde. 10. februar er det en nasjonal komfyrvaktkampanje med fokus på branner som starter på komfyren. Vi håper med kampanjen at flere skal se at komfyrvakt også gjelder dem, og at flere skaffer seg komfyrvakt. Det viktigste enkelttiltaket for å redusere antall branner og omkomne er å få flere til å installere komfyrvakt. I år blir kampanjen digital av naturlige årsaker.

Vi i NRBR har to komfyrvakter å dele ut til personer på Nedre Romerike som trenger komfyrvakt. Du kan her fortelle oss om en slik person og vi velger ut blant alle påmeldte en eller flere personer som vil få en slik utdelt. På grunn av smittefaren, vil vi ikke ha mulighet til å komme hjem til personen(e) og bidra med montering. Derfor må du ha et opplegg for å hjelpe til med dette. Det kan være at du mener du kan montere den selv eller at du får en elektriker til å gjøre det.

FRIST FOR INNSENDING AV SKJEMA: Mandag 15. februar

Les mer om komfyrvakt her!

Komfyrvaktkampanjen er en del av satsningen «Alt vi kan mot brann», som er en felles, nasjonal satsing på brannforebyggende arbeid. Bak «Alt vi kan mot brann» står Nasjonal koordineringsgruppe for brannkommunikasjon som består av DSB, Norsk brannvernforening, Finans Norge, Norsk Brannbefals Landsforbund, Feiermesterens landsforening, Branninformasjonsforum, DLE, Sakkyndige selskap og NELFO.