Rebusløype for barnehager 2021

Det blir smittevernforsvarlig femåringskampanje i år! Vi har laget utendørs rebusløyper i alle våre kommuner for barnehagene og premien er et besøk av Bjørnis! Postene henger oppe i nesten to uker, så dere har god til å planlegge turen. Også privatpersoner kan ta med seg barna og ta rebusløype. Vi trekker en premie også for disse: En brannvesen-sekk med noe attåt.

Selve postene henger ute fra mandag 31. mai kl. 12 til fredag 11. juni kl. 14. På hver av de åtte postene er det et brannforebyggende spørsmål tilpasset barn. Ønsker/ må en barnehage å gå i flere kohorter, kan dere godt sende inn ett svar per kohort.

Vi må ha svarene innsendt innen fredag 11. juni kl. 14. Vinnerne av barnehagekonkurransen vil bli kontaktet samme dag og vil få et smittervernforsvarlig besøk av Bjørnis i uke 24. Privatpersoner som vinner, får beskjed i uke 24 og premien er en NRBR-sekk med noe attåt.

Du finner svarskjemaet her!

Vi henger opp 8 ruter:

  • Aurskog-Høland – ved Bjørkelangen stasjon
  • Aurskog-Høland -ved aktivitetsparken ved Hølandshallen
  • Nittedal – på Sørli
  • Lillestrøm – Nebbursvollen
  • Lillestrøm – Sørumsand ved fotballbanene
  • Rælingen – ved Myrdammen
  • Rælingen – på Løvenstad
  • Lørenskog – Elveparken

 

Ruter i Aurskog-Høland - Det er to ruter i kommunen. En ved Bjørkelangen stasjon og en ved aktivitetsparken ved Hølandshallen.
Ruter i Aurskog-Høland – Det er to ruter i kommunen. En ved Bjørkelangen stasjon og en ved aktivitetsparken ved Hølandshallen.

 

Rute i Nittedal - Sørli
Rute i Nittedal – Sørli: Ruten begynner ved klubbhuset til Nittedal idrettslag like ved Sørli skole. Løypa går over fotballbanen og inn turveien til høyre for skolen. Gå rett rett frem til klubbhuset ved skiskyterstadion. Dette er ingen runde, så her må du finne veien tilbake igjen på egenhånd.

 

Rute i Lillestrøm - Nebbursvollen
Rute nr. 1 i Lillestrøm – Nebbursvollen: Ruten starter ved Nebbursvollen og forbi badeanlegget (til høyre for hovedbygget hvis du ser rett på inngangsporten). Gå rett fram og inn stien som går til hundejordet. Gå langs stien på hundejordets høyre side. Når du kommer til gangveien med asfalt tar du til høyre og over broa. Gå tilbake over broa og følg asfaltert gangvei tilbake til Nebbursvollen. Selv om kartet viser at løypa går over vann, så er det ikke riktig i virkeligheten, altså! Det er nemlig en bro der …

 

Rute nr. 2 Lillestrøm: Sørumsand, ved fotballbanene

 

To ruter i Rælingen: En med start ved Løvenstad fotballklubb og en runde ved Myrdammen

 

Lørenskog - Elveparken
Rute i Lørenskog – Elveparken: I Lørenskog går løypa gjennom Elveparken. Den begynner ved Hammer bro og ender ved den hvite trafoboksen 1,7 km senere (nesten på den andre siden av Elveparken). Dette er ingen runde, så her må du finne veien tilbake igjen på egenhånd …

 

Har du spørsmål om rebusløypa eller mangler noen av postene, kan du sende e-post til informasjon@nrbr.no