Femåringene inviteres til besøk på brannstasjonen før ferien 2022!

I to år har vi av smittevernårsaker ikke hatt mulighet til å ha besøk av barnehager på våre brannstasjoner men nå inviterer vi barnehagene til å melde seg på «Femåringskampanjen» igjen.

De barnehagene som melder seg på denne populære, brannforebyggende kampanjen forplikter seg til å følge undervisningsopplegget om brannvern fra Bjørnis eller annet pedagogisk opplegg tilpasset aldersgruppen for 5-åringene i løpet av våren. Etter at barnehagene har gjennomført opplegget, får de eldste barna besøke en av våre brannstasjoner i mai eller juni. Der blir det eget opplegg med oppgaver og aktiviteter for femåringene.

Siden NRBR i år inviterer svært mange barnehager til å melde seg på, kan vi ikke garantere at alle får komme på besøk til oss. Barnehagene som får plass, vil få beskjed om endelig dato og klokkeslett etter påmeldingsfristen, som er 31. mars.

Meld barnehagen din på her:

Påmelding for kommunene Lillestrøm, Rælingen og Lørenskog

Påmelding for Nittedal kommune

Påmelding for Aurskog-Høland kommune


Bålforbud 15. april -15. september

15 april 2024

Mellom 15. april til 15. september er det i alle kommuner forbud mot å gjøre opp ild og grill (inkludert engangsgrill, bålpanne, primus og stormkjøkken) i eller i nærheten av skog og annen utmark .

Øvelse PLIVO

04 april 2024

I ukene 15, 16 og 17, på dagene tirdag, onsdag og torsdag i tidsrommet 12 -14 vil nødetatene ha en stor samhandlingsøvelse i området rundt Lillestrøm og Nebursvollen friluftsbad. I den forbindelse vil det bli mye synlig utrykningskjøretøy i området rundt Olavsgård, Skjetten og Lillestrøm.