Femåringene inviteres til besøk på brannstasjonen før ferien 2022!

I to år har vi av smittevernårsaker ikke hatt mulighet til å ha besøk av barnehager på våre brannstasjoner men nå inviterer vi barnehagene til å melde seg på «Femåringskampanjen» igjen.

De barnehagene som melder seg på denne populære, brannforebyggende kampanjen forplikter seg til å følge undervisningsopplegget om brannvern fra Bjørnis eller annet pedagogisk opplegg tilpasset aldersgruppen for 5-åringene i løpet av våren. Etter at barnehagene har gjennomført opplegget, får de eldste barna besøke en av våre brannstasjoner i mai eller juni. Der blir det eget opplegg med oppgaver og aktiviteter for femåringene.

Siden NRBR i år inviterer svært mange barnehager til å melde seg på, kan vi ikke garantere at alle får komme på besøk til oss. Barnehagene som får plass, vil få beskjed om endelig dato og klokkeslett etter påmeldingsfristen, som er 31. mars.

Meld barnehagen din på her:

Påmelding for kommunene Lillestrøm, Rælingen og Lørenskog

Påmelding for Nittedal kommune

Påmelding for Aurskog-Høland kommune


Forslag til tiltak for skoler med mange utløste brannalarmer

19 januar 2023

Utløste brannalarmer på skoler har vært et stort problem for NRBR i det siste. I løpet av 2022 og frem til midten av januar har vi måttet rykke ut til 275 slike alarmer. Unødige utrykninger er en belastning på beredskapen i våre kommuner.