Påmelding kvinnecamp 27. august

Vi har nå åpnet for påmelding til informasjonsdag for kvinner om hvordan det er å jobbe som brannkonstabel hos oss. Målet vårt for dagen er å gi deg et inntrykk av hva som kreves for å jobbe i brannvesenet og ikke minst vise at vi er en god arbeidsplass for begge kjønn.

Når vi lyser ut brannkonstabelstillinger er menn sterkt overrepresentert. Kanskje tenker kvinner at de fysiske opptakskravene er uoverkommelige, men vi mener at kvinner absolutt kan klare dem! Derfor inviterer vi til egen informasjonsdag for kvinner på vårt øvelsessenter på Lahaugmoen lørdag 27. august fra 10.00-17.30. Det vil bli mulig å prøve både stigeklatring og røykdykkertest for de som har lyst. Så ta med joggesko og treningstøy! Du får også snakke med våre kvinnelige kolleger og få et inntrykk av hvordan det er å jobbe i brannvesenet. Målet vårt for dagen er å gi deg et inntrykk av hva som kreves for å jobbe i brannvesenet og ikke minst vise at vi er en god arbeidsplass for begge kjønn.

Meld deg på kvinnecampen her!

Bakgrunnen for kvinnekampen er at vi nå har lyst ut 20-25 ledige stillinger som brannkonstabel hos oss. Les mer om disse stillingene og søk - også hvis du ikke er kvinne - her!


Røykvarslerdagen 1. desember 2023

22 november 2023

Fredag første desember 2023 vil Nedre Romerike brann- og redningsvesen (NRBR) være å treffe på sentrale steder i Nittedal, Bjørkelangen og Sørumsand i forbindelse med årets Røykvarslerdag.

Vinn julehefter fra Bjørnis!

20 november 2023

Vi har vært så heldige å få juleaktivitetshefter fra Bjørnis! Heftene passer til barn i alderen 3-6 år. Skoler og barnehager som tar vår lille røykvarslerkonkurranse innen søndag 26. november kl. 23.30, kan vinne 20 hefter hver. Det er dessverre ikke nok hefter til alle, så det er førstemann til mølla. 

Våre råd til høstferien på hytta

26 september 2023

Høstferien står for døren og mange skal nyte uka på hytta. NRBR oppfordrer hyttefolket til å ta noen ekstra sikkerhetsgrep: På hytta er det ofte er det langt til nærmeste brannvesen og langt til naboen, kronglete adkomstvei, og kanskje dårlig mobildekning.