Påmelding kvinnecamp 27. august

Vi har nå åpnet for påmelding til informasjonsdag for kvinner om hvordan det er å jobbe som brannkonstabel hos oss. Målet vårt for dagen er å gi deg et inntrykk av hva som kreves for å jobbe i brannvesenet og ikke minst vise at vi er en god arbeidsplass for begge kjønn.

Når vi lyser ut brannkonstabelstillinger er menn sterkt overrepresentert. Kanskje tenker kvinner at de fysiske opptakskravene er uoverkommelige, men vi mener at kvinner absolutt kan klare dem! Derfor inviterer vi til egen informasjonsdag for kvinner på vårt øvelsessenter på Lahaugmoen lørdag 27. august fra 10.00-17.30. Det vil bli mulig å prøve både stigeklatring og røykdykkertest for de som har lyst. Så ta med joggesko og treningstøy! Du får også snakke med våre kvinnelige kolleger og få et inntrykk av hvordan det er å jobbe i brannvesenet. Målet vårt for dagen er å gi deg et inntrykk av hva som kreves for å jobbe i brannvesenet og ikke minst vise at vi er en god arbeidsplass for begge kjønn.

Meld deg på kvinnecampen her!

Bakgrunnen for kvinnekampen er at vi nå har lyst ut 20-25 ledige stillinger som brannkonstabel hos oss. Les mer om disse stillingene og søk - også hvis du ikke er kvinne - her!


Pressemelding om Røykvarslerdagen

29 november 2022

1. desember vil ledelsen befinne seg i morgenrushet utenfor Lillestrøm stasjon. De ønsker å nå ut til travle togreisende med budskapet: «Test røykvarsleren og bytt batteri ved behov».

Rull til toppen