Bekymringsmelding

Ser du noe som du tror er brannfarlig eller vet du om noen du tror bor brannfarlig? Da kan du fortelle oss om det her

Bekymringsmelding

Ser du noe som du tror er brannfarlig eller vet du om noen du tror bor brannfarlig? Da kan du fortelle oss om det her
  • Det kan være at du tror noen bor farlig et sted det ikke er lov å bo, slik som i en garasje. Eller kanskje du har en nabo som du tror ikke greier å ta vare på sin egen brannsikkerhet. Eller har du mistanke om at noen oppbevarer mye brannfarlig stoff på eiendommen sin. Eller du er på kino, arrangement eller annet offentlig sted og du opplever noe som er utrygt når det kommer til brann og rømningsveier.
  • For å kunne sende inn skjemaet må du krysse av for at du er kjent med vår personvernerklæring og godtar denne. Du finner vår personvernerklæring ved å klikke her: NRBRs personvernerklaering. Ønsker du ikke å sende inn opplysningene via dette skjemaet, kan du ringe til oss på telefon 67 91 04 00 og si at du har en bekymringsmelding.
  • Hvis du velger å være anonym vil ikke vi kunne ta kontakt med deg hvis vi trenger mer informasjon om forholdet. Det vil også gi oss store begrensninger når vi må involvere andre etater. Du vil heller ikke kunne få tilbakemelding om forholdet hvis vi ikke har kontaktinformasjonen din.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.