Barnehager

Vi har dessverre ikke mulighet til å motta besøk av barnehager til våre brannstasjoner. Vi har heller ikke mulighet til å komme på besøk til barnehagene uten at det er en del av avtalt tilsyn. Men barna har likevel mulighet til å oppleve brannvesenet på nært hold.

Ønsker du nyhetsbrev fra oss om kampanjer og arrangementer hvor vi er til stede? Meld deg på NRBRs nyhetsbrev her!

Åpen dag

Hver september arrangerer vi åpen dag. Da er det aktiviteter og action for store og små. Følg med på våre nettsider og facebookside for dato, klokkeslett og sted.

Brannforebyggende kampanje for 5-åringene

NRBR har en brannforebyggende kampanje ("Femåringskampanjen") for de eldste barna i barnehagene. Invitasjoner til barnehagene sendes ut via kommunene i tidlig om våren. 

De barnehagene som melder seg på kampanjen forplikter seg til å følge et undervisningsopplegg om brannvett, for eksempel "Bjørnis" eller annet alderstilpasset pedagogisk opplegg for 5-åringene i løpet av våren. Som premie får 5-åringene besøke brannstasjonen i sin kommune på en avtalt tid i rett før sommerferien. Da blir det eget opplegg med oppgaver og aktiviteter for dem der. Denne datoen blir avtalt med barnehagen tidlig på året.

Lurer du på noe rundt kampanjen: ta kontakt med fagleder informasjon Linda Stuvland på linda.Stuvland@nrbr.no