Hvor kommer Bjørnis og hvor kan jeg se en brannbil?

Bjørnis har mange fans! Mange vil også se brannbiler og brannstasjoner. Følg oss på Facebook og sjekk hjemmesiden for informasjon.

Bjørnis har mange fans og vi får mange henvendelser om Bjørnis kan komme på besøk til dem, og om hvor og når publikum kan møte Bjørnis. Mange vil også ha besøk av minibrannbilen Pernille eller stor brannbil, eller besøke en brannstasjon.

Facebook og hjemmeside

For å møte Bjørnis, se brannbiler eller besøke brannstasjoner, er det beste rådet at du følger med i våre kanaler. Vi annonsere alltid vår deltakelse på offentlig sted på hjemmesidene våre,  under «Nyheter», og på våre Facebooksider. Hvis du i tillegg abonnerer på vårt nyhetsbrev, bør du være temmelig sikker på at du ikke går glipp av den populære bamsen eller noen av oss andre. 

Bjørnis og 2023

Bjørnis har ikke lagt alle sine planer for første halvdel av 2023, men dette vet vi:

  • Han vil dukke opp når femåringene besøker sin lokale brannstasjon som en del av Femåringskampanjen. Det skjer i mai og juni. Det er barnehagene som melder seg på Femåringskampanjen og invitasjonene sendes ut i løpet av mars via kommunene.
  • Bjørnis vil ganske sikkert dukke opp på gratis arrangementer i vårt område, men hvor og når bestemmes i løpet av april. Følg med!

 

Kan Bjørnis eller en brannbil komme på besøk?

NRBR får mange henvendelser om vi kan besøke barnehager, skoler og ulike arrangementer med Bjørnis, minibrannbilen Pernille eller med stor brannbil, enten i Brannvernuka eller resten av året. Vi synes det er flott at alle andre tar brannsikkerheten på alvor og planlegger aktiviteter med barn og voksne, men vi har dessverre bare muligheten til å stille opp på større arrangementer. I tillegg har vi retningslinjer for hva vi ønsker å stille opp på, men tilslutt er det selvsagt vår kapasitet som avgjør om vi har mulighet.

For at det skal være rettferdig, må alle henvendelser om arrangementer gå via søknadsskjema:

Søknad om tilstedeværelse FØR sommerferien 2023.

Søknad om tilstedeværelse ETTER sommerferien 2023.