Møt Bjørnis og brannvesenet på Nedre Romerike høsten 2023

Du kan treffe Nedre Romerike brann- og redningsvesen og Bjørnis på Blakerdagen 19. august, og selvsagt når vi arrangerer Åpen brannstasjon i Lillestrøm lørdag 23. september og på Bjørkelangen søndag 24. september, samt på Blakerdagen og Walk in the Park-arrangement i Lillestrøm 19. august. Vaktlag og forebyggende personell kommer også til Losbydagen i Lørenskog 27. august.

For arrangementet Åpen dag vil mer informasjon komme våre hjemmesider og vår Facebook-side. For de andre arrangementene må du rette spørsmål til arrangøren, som ikke er NRBR. 


Våre råd til høstferien på hytta

26 september 2023

Høstferien står for døren og mange skal nyte uka på hytta. NRBR oppfordrer hyttefolket til å ta noen ekstra sikkerhetsgrep: På hytta er det ofte er det langt til nærmeste brannvesen og langt til naboen, kronglete adkomstvei, og kanskje dårlig mobildekning.

Informasjonsmøte om å jobbe som brannkonstabel deltid

22 september 2023

NRBR skal straks lyse ut stillinger som brannkonstabel deltid på våre brannstasjoner på Bjørkelangen og Rømskog. I den forbindelse arrangerer vi et informasjonsmøte på Bjørkelangen brannstasjon onsdag 18. oktober 2023 kl. 18. Det er obligatorisk påmelding. Du finner påmeldingsskjema her.

Stigebil til Ukraina

19 september 2023

«Det gjorde helt enormt inntrykk på oss å se situasjonen i Ukraina, de voldsomme utfordringene de står i og den utrolige takknemligheten de viste da de fikk stigebilen»,