Brann- og redningssjef Arne Stadheim fratrer

PRESSEMELDING Lørenskog, 27. juni 2022 Brann- og redningssjef Arne Stadheim i Nedre Romerike brann- og redningsvesen IKS har i dag takket ja til stillingen som direktør for bransjen sikkerhet og beredskap i NHO. Han fratrer derfor stillingen som brann- og redningssjef. Avdelingsleder for operativ avdeling, Ronny Årstein, vil fungere som selskapets øverste leder i tiden frem til ny brann- og redningssjef blir tilsatt. «Jeg er stolt av den jobben fellesskapet NRBR har levert de seneste årene. Vi har levert svært god kvalitet på oppdraget vi har fra eierkommunene; slokke branner, redningsoppdrag, feiertjenester og annet brannforebyggende arbeid. Vi har i tillegg trygg økonomistyring og lavt sykefravær. Stillingen i NHO er en sjelden mulighet som jeg ikke kunne la gå fra meg. Jeg er heldig som får mulighet til å jobbe med trygghet, sikkerhet og forutsigbarhet i folks liv nå fra et litt annet perspektiv».

c


Brannvesenets påsketips til hyttefolket

18 mars 2024

Det er samme krav til brannsikkerhetsutstyr i hytter og fritidshus som hjemme, men hytter ofte ligger langt fra nærmeste brannvesen, langt fra naboer, og har ofte dårlig mobildekning, så man bør ta ekstra sikkerhetsgrep på hytta. De fleste branner som tar liv starter om natten. En fungerende røykvarsler/brannalarmanlegg er en billig forsikring for å komme seg ut i tide. 

Femåringene inviteres til brannstasjonen!

21 februar 2024

NRBR har i mange år invitert femåringene til et besøk på brannstasjonen før ferien. På brannstasjonen blir det et opplegg med oppgaver og aktiviteter. Forutsetningen for at barnehagene kan melde seg på denne populære kampanjen, er at barnehagene underviser barna i brannvern før besøket. Påmeldingen sendes ut til barnehagene fra kommunene i disse dager.