Refleksdagen 2024

Konkurranse for barnehager og barnefamilier! Fristen for å sende inn svar er 6. oktober ved midnatt. Vinnerne vil bli kontaktet direkte rett etter fristen.

Konkurranse for familier:

Svar på følgende spørsmål og send til informasjon@nrbr.no og vær med i trekning av bøker og refleksvester Bjørnis og reflekser fra Trygg trafikk. Frist: søndag 6. oktober ved midnatt.

  • Hvorfor bør du ha mer enn 1 refleks på deg når du går ut i mørket?
  • Fortell hvordan du sørger for at voksne og barn i din husstand aldri går ut i mørket uten refleks.
  • Navn og adresse som vi kan sende eventuell premie til.
  • Alder på barna i familien.

Konkurranse for barnehager:

Bli med i trekningen av en aktivitetsmatte med oppgavekort og bok fra Trygg trafikk, og refleksvester fra Bjørnis. Trøstepremier: Refleksvester og reflekser. Frist: søndag 6. oktober ved midnatt. Premiene må hentes ved en av våre brannstasjoner.

Send svar via skjema som du finner her!


Kollegastøtte for alle ansatte

25 september 2024

Alvorlige bilulykker, dødsbranner og selvmord må en brannkonstabel forvente å oppleve i løpet av karrieren. Det er likevel vanskelig å vite hvordan den enkelte reagerer på sterke inntrykk, og brannvesenet består ikke bare av operative mannskaper som er trent på vanskelige situasjoner. Ifølge loven skal det så langt som mulig unngås at farlige eller vonde hendelser skjer på arbeidsplassen, men i noen yrker kan det være vanskelig å unngå.

Kurs i utrykningskjøring

05 september 2024

For å kunne kjøre utrykning, med blålys og sirene, er det lovkrav om å ha 160-kode i førerkortet. Godkjente og trente utrykningssjåfører er viktig for sikkerheten for oss og for publikum. Mannskapsbilene er store og tunge, de kjører fort for å komme frem, og veiene kan være smale og uframkommelige. I tillegg kommer andre trafikanter og fotgjengere som kan opptre overraskende i møtet med utrykningskjøretøy.