Åpen dag på brannstasjonen

Det blir to arrangementer på Nedre Romerike i år i forbindelse med åpen dag på brannstasjonen: lørdag 23. september i Lillestrøm sentrum og i Bjørkelangen søndag 24. september. Trenger du plakater til å henge opp i ditt nærmiljø, finner du det her. 

NRBR avholder arrangement to steder på Nedre Romerike også i 2023:

  • Lørdag 23. september kl. 10 – 15 på parkeringsplassen til NOVA Spektrum, Lillestrøm sentrum
  • Søndag 24. september kl. 11 – 15 på parkeringsplassen ved Bjørkelangen videregående skole i Aurskog-Høland kommune

Det blir demonstrasjoner av hurtigfrigjøring og redning fra høyden, konkurranser og premier, fagfolk som svarer på alt du måtte lure på om brannvesen og brannsikkerhet – og så kommer selvsagt Bjørnis!

Plakater til å henge opp

Det er kjempefint hvis du vil henge opp plakater om de to arrangementene i barnehagen, på SFO, på nærbutikken. Vi har laget plakater i PDF både i A4 og A3 format.

Bjørkelangen A4-format.

Bjørkelangen A3-format

Lillestrøm A4-format

Lillestrøm A3-format


Våre råd til høstferien på hytta

26 september 2023

Høstferien står for døren og mange skal nyte uka på hytta. NRBR oppfordrer hyttefolket til å ta noen ekstra sikkerhetsgrep: På hytta er det ofte er det langt til nærmeste brannvesen og langt til naboen, kronglete adkomstvei, og kanskje dårlig mobildekning.

Informasjonsmøte om å jobbe som brannkonstabel deltid

22 september 2023

NRBR skal straks lyse ut stillinger som brannkonstabel deltid på våre brannstasjoner på Bjørkelangen og Rømskog. I den forbindelse arrangerer vi et informasjonsmøte på Bjørkelangen brannstasjon onsdag 18. oktober 2023 kl. 18. Det er obligatorisk påmelding. Du finner påmeldingsskjema her.

Stigebil til Ukraina

19 september 2023

«Det gjorde helt enormt inntrykk på oss å se situasjonen i Ukraina, de voldsomme utfordringene de står i og den utrolige takknemligheten de viste da de fikk stigebilen»,