Åpen dag på brannstasjonen

Det blir to arrangementer på Nedre Romerike i år i forbindelse med åpen dag på brannstasjonen: lørdag 23. september i Lillestrøm sentrum og i Bjørkelangen søndag 24. september. Trenger du plakater til å henge opp i ditt nærmiljø, finner du det her. 

NRBR avholder arrangement to steder på Nedre Romerike også i 2023:

  • Lørdag 23. september kl. 10 – 15 på parkeringsplassen til NOVA Spektrum, Lillestrøm sentrum
  • Søndag 24. september kl. 11 – 15 på parkeringsplassen ved Bjørkelangen videregående skole i Aurskog-Høland kommune

Det blir demonstrasjoner av hurtigfrigjøring og redning fra høyden, konkurranser og premier, fagfolk som svarer på alt du måtte lure på om brannvesen og brannsikkerhet – og så kommer selvsagt Bjørnis!

Plakater til å henge opp

Det er kjempefint hvis du vil henge opp plakater om de to arrangementene i barnehagen, på SFO, på nærbutikken. Vi har laget plakater i PDF både i A4 og A3 format.

Bjørkelangen A4-format.

Bjørkelangen A3-format

Lillestrøm A4-format

Lillestrøm A3-format


Bålforbud 15. april -15. september

15 april 2024

Mellom 15. april til 15. september er det i alle kommuner forbud mot å gjøre opp ild og grill (inkludert engangsgrill, bålpanne, primus og stormkjøkken) i eller i nærheten av skog og annen utmark .

Øvelse PLIVO

04 april 2024

I ukene 15, 16 og 17, på dagene tirdag, onsdag og torsdag i tidsrommet 12 -14 vil nødetatene ha en stor samhandlingsøvelse i området rundt Lillestrøm og Nebursvollen friluftsbad. I den forbindelse vil det bli mye synlig utrykningskjøretøy i området rundt Olavsgård, Skjetten og Lillestrøm.