Møt Bjørnis og brannvesenet i påsken!

Publikum kan møte oss i Hakadal fredag 22. mars og i Rælingen på Marikollen torg tirsdag 26. mars.

Vaktlaget i Nittedal og to av våre brannforebyggere (tidligere feiere) står på YX 7-Eleven Hakadal fredag 22. mars kl. 13 - cirka kl. 16. Her vil de snakke med påsketuristene på vei til hytta – og andre som tar turen – om brannsikkerhet på hytta og hjemme. De deler ut Bjørnis-brosjyre til barna og en liten tur-sak til de voksne – så langt beholdningen rekker.

Tirsdag 6. mars kl. 12-14 kommer Brannbamsen Bjørnis 🐾og vi i brannvesenet 🚒 til Marikollen torg i Rælingen. Det blir påskejakt, 🐣premier og lykkehjul! Bjørnis forteller om brannsikkerhet!🧯
Bjørnis på ski

Bålforbud 15. april -15. september

15 april 2024

Mellom 15. april til 15. september er det i alle kommuner forbud mot å gjøre opp ild og grill (inkludert engangsgrill, bålpanne, primus og stormkjøkken) i eller i nærheten av skog og annen utmark .

Øvelse PLIVO

04 april 2024

I ukene 15, 16 og 17, på dagene tirdag, onsdag og torsdag i tidsrommet 12 -14 vil nødetatene ha en stor samhandlingsøvelse i området rundt Lillestrøm og Nebursvollen friluftsbad. I den forbindelse vil det bli mye synlig utrykningskjøretøy i området rundt Olavsgård, Skjetten og Lillestrøm.