Ledige stillinger som brannkonstabel deltid

Vi har nå ledige stillinger som deltid brannkonstabel på Bjørkelangen og Sørumsand. Søknadsfrist er 21. mars

For begge stillingene gjennomføres intervju og fysiske tester vil gjennomføres i uke 12 . Den som ansettes må påregne fire ukers opplæring på kveldstid.

Ledig stilling på Bjørkelangen

Vi søker etter dedikerte og ansvarsbevisste personer for ansettelse som brannkonstabel på Bjørkelangen brannstasjon. Hjemmevakt hver fjerde uke. Søkere med bosted og arbeidssted innen fire minutter fra Bjørkelangen brannstasjon vil prioriteres. Les mer og søk her!

 

Ledig stilling på Sørumsand

Vi søker etter dedikerte og ansvarsbevisste personer for ansettelse som brannkonstabel på Sørum brannstasjon. Hjemmevakt hver fjerde uke. Søkere med bosted og arbeidssted innen fire minutter fra Sørum brannstasjon vil prioriteres.

Det er planlagt fulltidsbemanning på Sørum brannstasjon i løpet av 2023. Dette vil kunne påvirke arbeidsforholdet, da deltids-styrken avvikles fra samme dato. Les mer og søk her!

 

 


Brannvesenets påsketips til hyttefolket

18 mars 2024

Det er samme krav til brannsikkerhetsutstyr i hytter og fritidshus som hjemme, men hytter ofte ligger langt fra nærmeste brannvesen, langt fra naboer, og har ofte dårlig mobildekning, så man bør ta ekstra sikkerhetsgrep på hytta. De fleste branner som tar liv starter om natten. En fungerende røykvarsler/brannalarmanlegg er en billig forsikring for å komme seg ut i tide. 

Femåringene inviteres til brannstasjonen!

21 februar 2024

NRBR har i mange år invitert femåringene til et besøk på brannstasjonen før ferien. På brannstasjonen blir det et opplegg med oppgaver og aktiviteter. Forutsetningen for at barnehagene kan melde seg på denne populære kampanjen, er at barnehagene underviser barna i brannvern før besøket. Påmeldingen sendes ut til barnehagene fra kommunene i disse dager.