Ledige stillinger som brannkonstabel deltid

Vi har nå ledige stillinger som deltid brannkonstabel på Bjørkelangen og Sørumsand. Søknadsfrist er 21. mars

For begge stillingene gjennomføres intervju og fysiske tester vil gjennomføres i uke 12 . Den som ansettes må påregne fire ukers opplæring på kveldstid.

Ledig stilling på Bjørkelangen

Vi søker etter dedikerte og ansvarsbevisste personer for ansettelse som brannkonstabel på Bjørkelangen brannstasjon. Hjemmevakt hver fjerde uke. Søkere med bosted og arbeidssted innen fire minutter fra Bjørkelangen brannstasjon vil prioriteres. Les mer og søk her!

 

Ledig stilling på Sørumsand

Vi søker etter dedikerte og ansvarsbevisste personer for ansettelse som brannkonstabel på Sørum brannstasjon. Hjemmevakt hver fjerde uke. Søkere med bosted og arbeidssted innen fire minutter fra Sørum brannstasjon vil prioriteres.

Det er planlagt fulltidsbemanning på Sørum brannstasjon i løpet av 2023. Dette vil kunne påvirke arbeidsforholdet, da deltids-styrken avvikles fra samme dato. Les mer og søk her!

 

 


Bålforbud 15. april -15. september

15 april 2024

Mellom 15. april til 15. september er det i alle kommuner forbud mot å gjøre opp ild og grill (inkludert engangsgrill, bålpanne, primus og stormkjøkken) i eller i nærheten av skog og annen utmark .

Øvelse PLIVO

04 april 2024

I ukene 15, 16 og 17, på dagene tirdag, onsdag og torsdag i tidsrommet 12 -14 vil nødetatene ha en stor samhandlingsøvelse i området rundt Lillestrøm og Nebursvollen friluftsbad. I den forbindelse vil det bli mye synlig utrykningskjøretøy i området rundt Olavsgård, Skjetten og Lillestrøm.