Søknadsfrist for sankthansbål er 22. mai

Fristen for å søke/melde om sankthansbål på Nedre Romerike er 22. mai 2023.

Planlegger du sankthansbål i år? I kommunene Rælingen, Lørenskog, Lillestrøm, Gjerdrum og Nittedal må du søke innen 22. mai.

 
I kommunen Aurskog-Høland må du avklare med forurensningsmyndighetene i kommunen hvis du ønsker å brenne sankthansbål i innmark. Det er forurensningsloven som gjelder for denne type brenning. Skal bålet plasseres i nærheten av skog og annen utmark, må du søke brannvesenet her, innen 22. mai.

Du finner alle våre søknadsskjemaer her.


Brannvesenets påsketips til hyttefolket

18 mars 2024

Det er samme krav til brannsikkerhetsutstyr i hytter og fritidshus som hjemme, men hytter ofte ligger langt fra nærmeste brannvesen, langt fra naboer, og har ofte dårlig mobildekning, så man bør ta ekstra sikkerhetsgrep på hytta. De fleste branner som tar liv starter om natten. En fungerende røykvarsler/brannalarmanlegg er en billig forsikring for å komme seg ut i tide. 

Femåringene inviteres til brannstasjonen!

21 februar 2024

NRBR har i mange år invitert femåringene til et besøk på brannstasjonen før ferien. På brannstasjonen blir det et opplegg med oppgaver og aktiviteter. Forutsetningen for at barnehagene kan melde seg på denne populære kampanjen, er at barnehagene underviser barna i brannvern før besøket. Påmeldingen sendes ut til barnehagene fra kommunene i disse dager.